Fakta om mig!

                                                                

 

Ja, jag är en kille som är född på våren 1972 närmare bestämt i maj månad. När min far hämtade min mor och mej på BB i Lund så hämtade han oss i vår A-Ford från 1931 och vakten han sa " Stackars unge va ska det bli av honom", jo det ska jag säga att jag blev bilskadad, HI, HI..

Ja, skämt och sido. Min far brukar gnälla var gång jag kommer hem med ett nytt projekt men då brukar jag säga att han är själv skuld till det eftersom det är han som har gjort att bilintresset är där, då brukar han bli tyst.

Jag är uppvuxen i Höör mitt i Skåne med en far som har veteranbilar alltså, så bilar har alltid funnits där.

Jag gick grundskolan i Höör och gymnasiet i Eslöv som verkstadsmekaniker.

Efter gymnasiet så jobbade jag som Löddare på Bröderna Håkanssons Värme AB i Tjörnarp i 4 månader.

Eftersom jag bodde ihop med en tjej vars far hade en byggfirma ihop med den ena sonen så började jag där istället. Där var jag i 1år och 1 månad.

Jag började plugga igen och då läste jag in Barnskötare utbildningen på 30 veckor, det va intensivt kan jag lova.

Efter ett tag som arbetslös och vissa vikariat så började jag jobba på Forte i Höör som tillverkar schampo och dylikt och där var jag i 4 år och 2 månader tyvärr. Den sista tiden vantrivdes jag fruktansvärt p.g.a. att jag inte kom överens med basen och chefen.

(På fritiden på den tiden så byggde jag färdigt den gula bubblan(Tweety) och va tränare och ansvarig för Hockeyskolan i Frosta Hockey i Höör.)

Så jag började plugga igen och då läste jag till Bilplåtslagare/ Bilriktare, vilket ledde till mitt nuvarande jobb som 5-Direktmekaniker på Göinge bil (Volvo) i Hässleholm. Så nu står man och reparerar Hisinge traktorer dagarna långa så ni förstår säkert att det är ren avkoppling att renovera och skruva RIKTIGA BILAR (VOLKSWAGEN) på fritiden.

Tyvärr så hinner jag inte vara så mycket som jag vill i garaget eftersom jag har blivit väldigt involverad i Fläktfolket (sitter som ordförande där).

Jag har också sysslat en hel del med rally både som aktiv förare och som funktionär, men eftersom jag har fått en nackskada och har fått en dålig rygg så har jag fått lägga hjälmen på hyllan tyvärr.

Ja, det va lite om mig.

Hoppas nu att denna site ska ge dej en trevlig stund och förhoppningsvis kanske lite idéer på framtida projekt.

HA DET! JENSA.